top of page
prefecture-square-craiova.jpg

Informatii generale

Data si locatie

25-28 Septembrie 2024

Craiova

Educatie Medicala Continua

Eveniment creditat EMC

Kitul de Congres

Fiecare participant va primi Kit-ul de Congres la înregistrare. Kit-ul de Congres include programul stiintific și materiale promoționale de la parteneri.

Acces locatie

Accesul în locație va fi permis numai participanților (profesionisti din domeniul sănătății) și expozanților (companii partenere) la Congres și se va face numai pe baza ecusonului de participant sau expozant, pe care îl veți primi după înregistrarea la Info Desk.
Participanții își vor alege locurile în funcție de „primul venit, primul servit”. Prin urmare, vă recomandăm să planificați o sosire devreme in locul de desfasurare al lucrarilor.

Catering

Participanții vor servi mesele în spațiile desemnate, așa cum va fi detaliat în programul Congresului SNPCAR 2024.

Telefoane mobile

Telefoanele mobile trebuie să fie  în modul silentions în timpul tuturor sesiunilor.

Organizatori

Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului

Academia de Stiinte Medicale din Romania

 

Asociatia Neurocare

Organizator Logistic:

Aspro the Agency

Certificat de participare

Fiecare participant va primi un Certificat de Participare, cu credite EMC. Pentru a beneficia de numărul maxim de credite EMC, vă rugăm să scanați ecusonul zilnic, de fiecare dată când intrați/ieșiți din Sălile în care se desfășoară activitatea științifică. Fiecare ecuson de participant are un cod QR UNIC.

Ecusonul de participare

Participanții și speakerii invitați sunt rugați să-și poarte ecusoanele în orice moment în interiorul Centrului unde se desfasoara Congresul SNPCAR 2024.

Informatii pentru Speakeri

Vor fi acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respecta specificatiile tehnice convenite la inregistrare. Materialele trebuie incarcate la Echipa Tehnica cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată pentru prezentarea dumneavoastră.

Nerespectarea specificațiilor tehnice sau a termenului poate avea un impact negativ asupra prezentării dumneavoastră.

Siguranta

Pagubele sau daunele produse la locația evenimentului vor fi suportate de persoana care le cauzează. Nici clădirea, nici organizatorul nu acceptă nicio responsabilitate privind răniri de persoane.

Participarea la Congres este un act voluntar.    

Vă aducem la cunoștință că întreaga locație unde se desfășoară evenimentul este monitorizată VIDEO

Fumatul

Fumatul este permis doar în spațiile special amenajate și destinate fumatului.

Limba oficiala

Romana

Biroul de inregistrare

Secretariatul Congresului SNPCAR 2024 și Înregistrările vor fi situate la Hotel Ramada, Craiova

Acces internet

Accesul la internet va fi disponibil prin conexiunea wireless disponibilă la locație. Parola de internet va fi disponibilă la Biroul de informații al Congresului SNPCAR 2024.

Politica foto/video

Vă informăm ca pozele efectuate în timpul evenimentului vor fi postate in mediul ONLINE. Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului Eveniment și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate atât de propriul personal, cât și de participanți, în diverse materiale realizate cu ocazia Congresului.

Obiecte pierdute

Nici clădirea, nici organizatorul nu acceptă nicio responsabilitate privind pierderi, furt sau dispariţie ale oricăror lucruri.

Bunurile pierdute care au fost recuperate de echipa de organizare pot fi preluate la Standul Info. Pentru a raporta un articol pierdut, vă rugăm să contactați biroul de informații.

Contact organizatori

Pentru alte informații vă rugăm să contactați echipa de organizare:

Tel / WhatsApp:

+40 743 165 953 | +40 750 451 632

Email: 

snpcar@congres-snpcar.ro

bottom of page