top of page

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului https://www.congres-snpcar.ro/

 

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://www.congres-snpcar.ro/ sunt aplicabile pentru toti utilizatorii. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor expuse in continuare.

 

​​

1. Informatii despre site

https://www.congres-snpcar.ro/ este administrat de  ASPRO THE AGENCY SRL si este destinat asigurarii unei mai mari transparente si bunei intelegeri a activitatii companiei in legatura cu organizarea de evenimente in domeniul medico-sanitar.

 

Site-ul web https://www.congres-snpcar.roro/este proprietatea ASPRO THE AGENCY SRL , cu sediul in DRUMUL GURA VLĂDESEI NR. 13A, sector 3, Bucuresti.

2. Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul site-ului https://www.rcongres-snpcar.ro/ ro sunt proprietatea ASPRO THE AGENCY SRL  si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul nostru, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

 

in cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

 

Continutul site-ului se adreseaza utilizarii dumneavoastra personale, iar actiunile descrise mai jos sunt permise numai cu acordul scris al ASPRO THE AGENCY SRL :

 

 • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al ASPRO THE AGENCY SRL  asupra continutului;

 • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ASPRO THE AGENCY SRL

 • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

 • Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului nostru in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail aspro@aspro.com.ro in conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul https://www.rsncongress.ro/ incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la aspro@aspro.com/ro in care sa semnalati aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

 

 

 

3. Modificari ale continutului site-ului si ale termenilor si conditiilor de utilizare

 • ASPRO THE AGENCY SRL  isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale continutului site-ului aspro-advertising.ro, fara o avertizare prealabila.

 • ASPRO THE AGENCY SRL  poate modifica termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara a anunta acest lucru anterior, in continutul site-ului.

 • Va rugam sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Continuarea utilizarii site-ului dupa efectuarea acestor modificari presupune acceptarea in totalitate a acestor modificari.

 

 

 

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

 • Navigarea pe site-ul https://www.congres-snpcar.ro/ nu este conditionata de inregistrarea vizitatorului cu nume de utilizator si parola.

 • Pe site-ul https://www.congres-snpcar.ro/ nu se vor colecta date cu caracter personal ori alte informatii confidentiale (de exemplu, numerele de cont ori parole ale conturilor dumneavoastra).

 • ASPRO THE AGENCY SRL  nu este responsabila pentru daune directe sau indirecte sau orice prejudicii, inclusiv financiare, rezultate din accesul sau utilizarea site-ului congres-snpcar.ro.

 • Informatiile din diversele sectiuni/pagini ale site-ului https://www.congres-snpcar.ro/ sunt actualizate permanent, continutul acestora avand caracter informativ.

 • ASPRO THE AGENCY SRL  nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita inexactitatii unor informatii publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca ASPRO THE AGENCY SRL sa fie absolvita de orice raspundere.

 • Informatiile oferite de ASPRO THE AGENCY SRL prin intermediul site-ului sunt exclusiv de natura generala, nu sunt in mod obligatoriu atotcuprinzatoare sau complete. in masura in care utilizatorii doresc informatii suplimentare despre cele afisate pe site pot contacta echipa ASPRO THE AGENCY SRL la adresa de e-mail aspro@aspro-advertising.ro.

 • Informatiile de pe site-ul aspro-advertising.ro pot contine legaturi web spre alte site-uri detinute de ASPRO THE AGENCY SRL , dedicate organizarii exclusive a unor evenimente in domeniul medico-sanitar.

 • ASPRO THE AGENCY SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau, in mod exceptional, la intregul continut aspro-advertising.ro.

 

 

 

5. Date cu caracter personal

ASPRO THE AGENCY SRL (ASPRO THE AGENCY SRL ) respecta legislatia romana in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta (GDPR) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

ASPRO THE AGENCY SRL prelucreaza date cu caracter personal precum: nume si prenume, localitate, e-mail, numar telefon, loc de munca, profesie, functie, in urmatoarele scopuri:

 

– promovare a produselor si serviciilor, marketing, publicitate, media, inclusiv pentru trimitere de newslettere care vor contine informatii din domeniul medico-sanitar si/sau invitatii la evenimente organizate de ASPRO THE AGENCY SRL .

 

– organizare de evenimente in domeniul medico-sanitar.

 

ASPRO THE AGENCY SRL prelucreaza si date personale avand functie de identificare (CNP) exclusiv in scopul transmiterii acestora impreuna cu alte date necesare, potrivit legii, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar de catre organizatiile profesionale abilitate in acest sens, ca urmare a participarii la evenimentele organizate de ASPRO THE AGENCY SRL . CNP-ul este prelucrat cu consimtamantul cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar cu mentiunea ca daca acestea nu doresc prelucrarea acestei date cu caracter personal nu le vor putea fi acordate creditele de educatie medicala continua.

 

ASPRO THE AGENCY SRL colecteaza date cu caracter personal:

 

direct, de la persoane fizice ce activeaza in medico-sanitar cu ocazia evenimentelor organizate de companie; codul numeric personal este colectat direct de la persoanele vizate, prin intermediul formularelor de inscriere la evenimentele organizate de ASPRO THE AGENCY SRL , in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar; indirect, din surse publice (de exemplu de pe site-ul Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, etc.), in masura in care sunt afisate pe aceste site-uri in scopul contactarii persoanelor vizate (medici, asistenti medicali, medici dentisti, etc.).

 

Datele colectate cu ocazia participarii la evenimentele organizate de ASPRO THE AGENCY SRL vor fi dezvaluite organizatiilor profesionale, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua/educatie farmaceutica continua, cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar.

 

Urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon vor permite ASPRO THE AGENCY SRL sa va tina la curent cu activitatea companiei si sa va invite la evenimentele organizate de aceasta.

 

Va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la opozitie fata de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opozitie pe care o puteti manifesta expres astfel: trimitand un e-mail catre aspro@aspro.com.ro, in scris la adresa, DRUMUL GURA VLĂDESEI NR. 13A, sector 3, Bucuresti si sau pe mail la adresa aspro@aspro.com.ro cu subiectul dezabonare.

 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in strainatate.

 

Confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal

 

ASPRO THE AGENCY SRL in calitate de operator de date cu caracter personal respecta si garanteaza confidentialitatea si securitatea informatiilor colectate.

 

ASPRO THE AGENCY SRL isi asuma obligatia de a aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva: distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

 

6. Mesaje comerciale nesolicitate

ASPRO THE AGENCY SRL nu promoveaza SPAM-ul.

Pentru a va putea oferi informatii despre evenimentele organizate ori pentru a va transmite invitatii la acestea, compania ASPRO THE AGENCY SRL va poate contacta si prin e-mail, ocazie cu care va va oferi posibilitatea abonarii la newsletter-ul companiei.

ASPRO THE AGENCY SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare newesletter trimis, cat si prin trimiterea unui e-mail la aspro@aspro.com.ro

De asemenea, puteti opta pentru transmiterea unei solicitari in vederea stergerii adresei dumneavoastra de e-mail din baza noastra de date.

Pentru orice probleme, inclusiv de natura tehnica, legate de mesaje trimise de ASPRO THE AGENCY SRL , va rugam sa trimiteti un e-mail la aspro@aspro.com.ro in vederea solutionarii acestora.

 

​​​​

GDPR​

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidenttalitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

 

Va informam faptul ca ASPRO THE AGENCY SRL colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

 

In contextul participarii la un congres medical, pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania, sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specialitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date, precum adresa de e-mail si numarul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale, spre exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre niciun tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumentul de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare), iar platile se realizeaza numai in interfete securizate care apartin institutiilor bancare.

 

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteti solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactandu-ne la aspro@aspro.com.ro

Contract Prin bifarea casutei SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE confirm ca am citit, am fost informat(a) corect, complet, am luat cunostinta Contractul de comercializare a taxelor/serviciilor de participare la evenimente disponibil aici

bottom of page